ΕΚΠΤΩΣΗ 20% για αγορές 120€ και άνω

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές 49€ και άνω | ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ - 210 24 62 452

0 items - 0€ 0

Τρόποι αποστολής

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

Για τις περιοχές που καλύπτονται από καταστήματα, τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, ή από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier η ΕΛΤΑ,. Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 49€  και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 5.00€, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 – 17:00. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη. Στην Αθήνα είναι δυνατή απογευματινή παράδοση με έξτρα χρέωση 5.00€ και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου με έξτρα χρέωση 5.00€.

Μπορείτε, επίσης, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από όλα τα καταστήματά μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο ‘Τιμολόγηση Παραγγελίας’. Εφόσον δηλώσετε κινητό τηλέφωνο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε επίσης sms που θα σας ενημερώνει πως η παραγγελία σας βρίσκεται στο e shop point από όπου έχετε επιλέξει να την παραλάβετε.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για τις περιοχές που δεν καλύπτονται από καταστήματά μας, υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής με Courier  5.00€ για δέμα μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 2.00€. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 3.00€ εως 6.00€ για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες

 

ΚΥΠΡΟΣ

Παραδίδουμε χρησιμοποιόντας την SPEEDEX, με χρέωση 10.00€. Για αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00€.
Για παραγγελίες άνω των 100,00€ η παράδοση γίνεται δωρεάν.
Οι παραδόσεις γίνονται από 10 εργάσιμες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 26.00€ μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2.00€ για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.

Για τις χώρες εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 31.00€ μέχρι 2 κιλά. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.